Over Ons

Ongeloofwaardig eerlijk

Een webwinkel die er niet op uit is je zo veel mogelijk producten te verkopen, of het nu rommel is of niet. Moeilijk te geloven hé! Toch is het zo, waarom vraag je je af? Uit liefdadigheid? Nee hoor. We willen gewoon ontzettend graag dat jij een tevreden klant wordt en blijft. Want eerlijk is eerlijk, wij hebben er meer aan als je klant blijft.

Altijd in ontwikkeling

Wij zitten nooit stil. Wij zijn continu opzoek naar waardevolle producten voor onze webwinkel. Wij zijn gespecialiseerd kwaliteit speelgoed voor een mooie prijs. Altijd met in ons achterhoofd de vraag: ‘gaat dit product écht aan de eisen van onze klant voldoen?’. Tussen al het speelgoed van tegenwoordig is genoeg rommel te vinden. Daar willen wij jouw nooit mee lastig vallen en daarom testen we elk product uitvoerig voordat deze in ons assortiment komt.

En mocht je toch een negatieve ervaring hebben met een product van ons? Laat het ons en onze klanten weten daar een recensie achter te laten. We beloven je dat we hierop reageren en actie ondernemen.

Gemak voorop

Gemak dient de mens. Wij willen het voor jou zo gemakkelijk mogelijk maken om aan je speelgoed te komen. Daarom is onze webwinkel gebouwd met de nieuwste technieken zodat deze zo snel mogelijk wordt geladen op elk denkbaar apparaat. Of je nu bij ons shopt op een laptop, tablet of smartphone. Het maakt niet uit. En ook hier geldt: Heb je een negatieve ervaring met onze webwinkel? Laat het ons weten en beoordeel onze webshop via custorate. We beloven je dat we zo snel mogelijk reageren en actie ondernemen.

Oja, als je een positieve ervaring met ons, dan hebt mag je dit natuurlijk ook laten weten Graag zelfs!!